Táborozó diákok írták a kollégiumunkról

Diákok írták a kollégiumról

Szerettem a sportversenyeket, főleg a labdarugást a szabadidős foglalkozásokat:


Szerettem kollégista lenni, mert meg volt a lehetőségem a tanulásra, hogy könnyebben menjen, például a könyvtár, az internet hozzáférés, na és persze a tanárok segítsége. De nem csak a tanulás volt jobb, hanem, hogy több embert megismertem, barátokat szereztem, és hogy jól éreztem itt magam. Nagyon szép és jó emlékem van a kollégiumról így majd csak ezekre fogok emlékezni.


Kedvesek a tanárok! Mindig a nekünk legjobbat kívánók közé tartoznak még akkor is, ha azt nem érdemeljük meg.


Jó volt a kollégiumban:


Először is azzal kezdeném, hogy ez volt a második otthonom. És hogy mik voltak a jó dolgok. pl: az ünnepségek, a discók, a ballagások, a minden évben megtartott nőknapja, a különböző megemlékezések, vetélkedő Jánoshalma ellen, és a Bernáth-Kupa. Mit szerettem itt. Ha az ember úgy viselkedett ahogy kellett akkor megkapta a tanároktól, a nevelőktől a rengeteg odafigyelést törödést és jóságot. Szerettem a stúdió mert feldobta a kollégiumi életet egy kicsit. És a az informatikatermet mert ott lehetett netezni az utóbbi időben a közös klubbot a lányokkal esténként. A konditermet, mert ott lehetett jókat edzeni. Szerettem a diákönkormányzati gyűléseket.


Először is szeretném megköszönni a nevelők munkáját, türelmét és, hogy a négy év alatt egyszer sem kezeltek gyerekként. Egy kollégiumi diáknak sokat jelent ez mert a hetek-hónapok nem nyüglődések, kiakasztók hanem sokkal inkább szórakoztatók. A mindennapi rend és tisztaság mellett a biztonság is helyet kapott. E kollégiumot második otthonomnak tekinthetem, mert bármikor szükségem volt valamire, volt kihez fordulnom. Előnyös, hogy a kollégium lehetőséget ad a sportolni vágyóknak, hogy fejleszthessék képességeiket, versenyeket rendeznek ami a diákoknak kihívást jelent. Akiknek nem a sport a hobbi, azok is megtalálják a helyüket a számítástechnika teremben vagy a könyvtárban.


Nekem alapvetően minden tetszett a kollégiumban. Tökéletesen vannak megoldva a kimenők, a tanórák. Kedvesek a nevelők, és a kollégium felszereltsége is jó.